Angelika Vee lanseaza o piesa inspirata de o iubire mai veche “Get a life”

0
30

Angelika Vee - Get a life

Multă emoție în cel mai nou single al artistei Angelika Vee – „Get a life”. Piesa are un sound fresh și dinamic, fiind genul acela care te prinde de la prima ascultare.

„Get a life” descrie o poveste în care se regăseşte fiecare la un moment dat. Uneori e nevoie de un nou început și trebuie să găsești curajul de a-ți schimba viața.

„Îmi amintesc că pe cînd scriam piesa, eram supărată pe o situație dintr-o relație anterioară și tot ce îmi doream era să fiu lăsată în pace. Nu cred că există un mod mai frumos de a spune acest lucru, decât prin muzică”, a spus Angelika.

“Uneori trebuie să dăm cărțile pe față, chiar dacă nu este modul cel mai frumos sau plăcut. Toate sentimentele și emoțiile negative ne pot face rău la un moment dat. Am fost surprinsă atunci când aceste cuvinte „Get a life“ au ieșit din gura mea și producătorul Chris Reece, cel cu care am compus piesa, a schițat o jumătate de zâmbet pentru că nu înțelese dacă este o glumă sau vorbesc serios. Am simțit tensiune și furie care trebuiau eliberate. Cred că acestă piesă i-ar putea ajuta pe toți care trec prin situații similare”, a adăugat artista.

Versurile piesei ”Get a life” au fost scrise de Angelika Vee, iar muzica poartă amprenta producătorului Chris Reece.

Angelika Vee este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine din spațiul românesc și este foarte apreciată atât în calitate de compozitoare, cât și de interpretă. Spre bucuria fanilor, interpreta promite să-i surprindă curând cu câteva melodii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.