Angelika Vee revine cu o compozitie si productie proprie pentru piesa „Wild Heart”

0
15

Angelika Vee, lansează videoclipul piesei ‘Wild Heart’, filmat chiar în studioul artistei. Este o piesă care vine în perioada de distanțare socială, iar studioul de înregistrări a fost un refugiu perfect pentru artistă.

Din punct de vedere muzical, ‘Wild Heart’ este un cântec pop cu influiențe R&B și elemente clasice. Versurile piesei sunt inspirate de o pasiune obsesivă, care-ți cucerește gandurile și inima. O dragoste în care nu există hotare, nu există limite, iar celalalt devine un fel de drog pentru tine.

‘Wild Heart’ este compusă și produsă chiar de interpretă. Angelika fiind una din puținele artiste din spațiul românesc, care își realizează propriile producții muzicale, iar carantina a fost o perioada oportună pentru a se dedica pasiunii sale.

Angelika Vee este o cântăreață şi songwriter din Republica Moldova, stabilită de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii. Artista se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi, datorită pieselor și compozițiilor sale, care au ocupat poziții fruntașe în topurile internaționale precum Billboard Dance Chart.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.