Angelys sustine concert la Sala Radio

0
2

AngelysFundatia “Cavalerii Daciei” va invita la un spectacol unic la Sala Radio (Studioul “Mihail Jora”), pe data de 1 iunie 2010, cu incepere de la ora 19.30: “Angely`s In Concert”.

Orchestra Angely`s apartine Fundatiei “Cavalerii Daciei”. Infiintata impreuna cu corul Academic Divina Armonie Club Unesco, la initiativa dipl. ec. Ilie Ionel Ciuclea si prof. Paula Ciuclea, are drept scop promovarea valorile culturale si sportive din Romania, de a sustine tinerele talente si de a pastra traditiile si valorile nationale si ale culturii universale.

Data de 1 iunie 2009 este o data speciala in calendarul fundatiei deoarece marcheaza crearea orchestrei de suflatori “Angely`s”. Calitatile interpretative ale artistilor instrumentisti, absolventi si studenti ai Universitatii Nationale de Muzica si ai Facultatii de Muzica din cadrul Universitatii “Spiru Haret”, au condus la un real succes pe scenele din Romania. Repertoriul abordat este unul larg: de la muzica romaneasca si universala, la piese folclorice romanesti si internationale, prelucrari folclorice moderne si clasice, lucrari in prima auditie, muzica simfonica, de promenada, duete, arii din opere celebre, muzica pop, rock, jazz.

Dirijorii Marius Firca si Petrica Ilinescu sunt cei care vor conduce aceasta orchestra in concertul din 1 iunie 2010.

Invitati speciali vor fi binecunoscutul tenorul Alfredo Pascu si apreciata soprana Daniela Vladescu, prim-solisti ai Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”. Spectacolul din 1 iunie va prilejui publicului iubitor de muzica o noua intalnire cu Corul Academic “Divina Armonie” Club UNESCO.

Biletele au preturi intre 20 si 40 RON si pot fi cumparate exclusiv de la Sala Radio.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.