Aniri lanseaza piesa si videoclipul “Lie & Love”


Aniri - Lie and Love

Dupa single-urile “2 straini” si “Beautiful life” , Aniri revine cu o piesa fresh, “Lie and Love”. Piesa este compusa si produsa de Cornel Donici si Cristian Tarcea, fiind prima din seria de colaborari dintre cei doi, iar versurile sunt scrise de Aniri.

“Lie and Love” este o piesa sensibila, cu un mesaj puternic despre minciuna in relatii, regrete, dar si despre dorinta de a indrepta lucrurile. Suntem oameni si mintim cu totii, chiar daca recunoastem asta sau nu. Fiecare dintre noi trecem prin stari care nu pot fi definite si astfel ajungem sa folosim minciuna ca scuza pentru a evita o situatie dificila. Mintim intr-o relatie in incercarea de a proteja si de a nu rani sau de a nu pierde persoana iubita. Sper ca oamenii sa iubeasca aceasta piesa la fel de mult ca si mine si de ce nu, sa fie mai sinceri in relatii dar si in general. Am incercat sa transpunem starea aceste piese si in videoclip, prin dans.”, declara Aniri.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Aniri lanseaza piesa si videoclipul “Lie & Love”"

  1. Pingback: Aniri lanseaza piesa si videoclipul “Lie & Love” - xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.