Ariana Grande lanseaza albumul “The Remix” in Japonia

Ariana Grande

Mai jos poti vedea tracklist-ul acestui material:

1. The Way (Sidney Samson Remix) [feat. Mac Miller]
2. Right There (7th Heaven Radio Mix)
3. Right There (Ralphi Rosario Radio)
4. Baby I (Cosmic Dawn Radio Edit)
5. Problem (Wayne G Radio Edit) [feat. Iggy Azalea]
6. Problem (Dave Aude Twerk Edit) [feat. Iggy Azalea]
7. Problem (Dawin Remix) [feat. Iggy Azalea]
8. Break Free (Zedd’s Extended Mix) [feat. Zedd]
9. Bang Bang (Dada Life Remix) [feat. Jessie J & Nicki Minaj]
10. Bang Bang (3LAU Remix) [feat. Jessie J & Nicki Minaj]
11. Love Me Harder (Kassiano Remix) [feat. The Weeknd]
12. Love Me Harder (Gregor Salto Amsterdam Mix) [feat. The Weeknd]
13. Love Me Harder (DJ Class Remix) [feat. The Weeknd]
14. One Last Time (Gazzo Remix)

LP-ul contine 14 melodii remixate de producatori ca Sidney Samson si Dada Life. Deocamdata artista nu are nici un plan de a lansa compilatia si in Statele Unite.

Piesele care au fost remixate sunt extrase de pe albumele ‘Yours Truly’ si ‘My Everything’, inclusiv melodiile ‘The Way’ si ‘Bang Bang’.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Tweet about this on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin on Pinterest
Share on StumbleUpon
Share on Reddit
Print this page
Email this to someone