Asculta noul single: Ruxandra Bar feat TWO – Casablanca


Ruxandra Bar feat TWO - Casablanca

Dupa piesa Feelings on fire, care s-a bucurat de un real succes pe cand baietii erau parte din trupa Akcent, Ruxandra Bar, Mihai Gruia si Sorin Brotnei s-au reintalnit pentru o noua colaborare – Casablanca.

“Sunt foarte incantata de featuringul cu TWO mai ales ca este a doua colaborare cu baietii, prima fiind cu Akcent pe piesa „Feelings on fire”. Sper ca acesta reuniune sa fie bine primita de catre fani si le promit ca vor avea parte de multe surprize in continuare. Vreau sa le multumesc lui Mihai si Sorin cu ocazia lansarii piesei, pentru sprijinul pe care mi-l ofera in cariera muzicala.”

TWO: “Ne bucuram mult de aceasta noua colaborare cu Ruxandra Bar, o artista in care credem mult si cu care am mai cunoscut succesul pe vremea cand trupa Akcent era in topuri! Piesa “Casablanca” este o piesa in care credem foarte mult si ne-am bucurat mult ca Ruxandra s-a potrivit de minune pe refren. Speram ca piesa sa ajunga la sufletele celor care o vor asculta.”

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone