Audio: Emrah Is feat. Aimi – Deep Inside


Emrah Is feat. Aimi - Deep Inside

Emrah Is, cel mai cunoscut DJ de origine turca, a ales sa colaboreze cu frumoasa romanca Aimi si au lansat impreuna single-ul “Deep Inside”.

Piesa produsa de Gino Manzotti – un mix dance cu influente trance, are un sound aparte si toate atuurile de a deveni hit atat in Romania cat si in afara granitelor.

Emrah Is si Aimi nu se afla la prima colaborare dat fiind faptul ca acestia au mai lansat in noiembrie 2010 single-ul intitulat “I Love Istambul”, care s-a bucurat de un succes rasunator in tara natala a DJ-ului, Turcia.

Prin stilul sau unic de a mixa, Emrah Is a reusit sa cucereasca publicul din intreaga lume. Pe langa faptul ca este cel mai renumit DJ din Turcia, din palmaresul sau fac parte opening act-urile pentru concertele unor DJ renumiti precum Bob Sinclar, Yves Larock, Martin Solveig, David Guetta si Tiesto.

Aimi a aparut in industria muzicala romaneasca in 2010. Artista a lansat mai multe single-uri in varianta solo dar a bifat si colaborari cu nume cunoscute, printre care LLP, Sak Noel si este deja la al doilea feat-uring cu Emrah Is.

Emrah Is si Aimi au sustinut impreuna concerte in Turcia, Austria si Cipru, iar in luna noiembrie incep un turneu de promovare a piesei “Deep Inside” in opt dintre cele mai importante orase din Turcia!

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.