Audio: Liviu Hodor feat. Mona – Unde-i dragostea


Liviu Hodor feat. Mona - Unde-i dragostea

“Sweet love”, “No stress” sau “Je t’aime” sunt doar cateva dintre single-urile cu care Liviu Hodor si Mona au pus stapanire pe ritmul noptilor pline de distractie si au cucerit publicul printr-un sound fresh si inedit.

Single-ul este produs de catre Code Production si reprezinta cel de-al doilea single lansat in limba romana dupa hitul ”Da-mi vara inapoi”. Linia melodica lenta, ce ii pune in evidenta vocea Monei si versurile ce prezinta fragmente de dragoste in care se poate regasi oricine sunt ingredientele unui viitor hit semnat de cei doi artisti.

“Este o melodie speciala atat pentru cei care cauta inca dragostea, cat si pentru cei care au gasit-o si au pierdut-o. E o piesa mai lenta, diferita fata de cele cu care am obisnuit publicul, insa, cred ca mesajul ii va convinge pe ascultatori s-o includa in playlist-urile personale.”, a spus Liviu Hodor.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone