Audio: Pepe – Arunca-mi o privire

0
21

Pepe

Aflat in cantonament la “Dansez pentru tine”, unde de la prima editia a uimit atat audienta cat si juriul prin calitatile sale de dansator, Pepe revine in atentia publicului si pe plan muzical.

Dupa ce a uimit juriul si publicul cu dansul sau, Pepe a mai pregatit o surpriza! “Arunca-mi o privire” este titlul celui mai nou album semnat Pepe, ce urmeaza a fi lansat impreuna cu MediaPro Music la sfarsitul acestei luni.

Albumul contine single-ul care da titlul albumui si inca 10 cantece, piese originale si cover-uri, cu influente de flamenco.

Odata cu lansarea noului album, Pepe a adoptat un nou look cu un styling pe masura si acest lucru se poate vedea din sedinta foto realizata pentru coperta albumului.

Stilul adoptat de artist este diferit de imaginea sa de pana acum, un stil nou, masculin, o atitudine relaxata, compensata de accesoriile masive, look ce ne duce gandul la stilul grungy si in acelasi timp sexy adoptat de Johnny Depp.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.