Audio: QUB – I like my Tunes

QUB

Proiectul QUB (Quite Uncommon Beats) a luat nastere in 2011 si reprezinta o fuziune intre trei artisti ce au la baza genuri muzicale diferite, de unde si sound-ul inedit.

Single-ul “I like my tunes” este lansat de o echipa cu o experinta muzicala bogata, mai ales pe partea de compozitie si productie: Rugz, Danni Ionescu si Shatyr.

Rugz este partea soul a proiectului QUB. Artista s-a facut remarcata in industria muzicala ata prin piesele ei, cat si prin compozitiile realizate pentru alti artisti, contribuind la procuctia a doua albume oficiale in cadrul Tempesta Productions.

De rock-ul din QUB se ocupa Danni Ionesco, fost solist al unei trupe rock. Danni a descoperit pasiunea pentru muzica inca din copilarie, pe cand compunea linii melodice la pian. Pe langa activitatea sa muzicala, Danni face parte si dintr-un grup de teatru alaturi de care a jucat in numeroase spectacole.

Shatyr sustine partea rap a proiectului si a avut primul contact cu muzica in 2000, cand a infiintat o trupa de rap. In ultimii ani, acesta s-a concentrat pe productia altor artisti.

One Response to "Audio: QUB – I like my Tunes"

  1. gmo  September 9, 2011 at 10:03 am

    pt clip click pe : http://www.youtube.com/watch?v=obf0nXijF7I

Leave a Reply

Your email address will not be published.