Audio: QUB – I like my Tunes

1
18

QUB

Proiectul QUB (Quite Uncommon Beats) a luat nastere in 2011 si reprezinta o fuziune intre trei artisti ce au la baza genuri muzicale diferite, de unde si sound-ul inedit.

Single-ul “I like my tunes” este lansat de o echipa cu o experinta muzicala bogata, mai ales pe partea de compozitie si productie: Rugz, Danni Ionescu si Shatyr.

Rugz este partea soul a proiectului QUB. Artista s-a facut remarcata in industria muzicala ata prin piesele ei, cat si prin compozitiile realizate pentru alti artisti, contribuind la procuctia a doua albume oficiale in cadrul Tempesta Productions.

De rock-ul din QUB se ocupa Danni Ionesco, fost solist al unei trupe rock. Danni a descoperit pasiunea pentru muzica inca din copilarie, pe cand compunea linii melodice la pian. Pe langa activitatea sa muzicala, Danni face parte si dintr-un grup de teatru alaturi de care a jucat in numeroase spectacole.

Shatyr sustine partea rap a proiectului si a avut primul contact cu muzica in 2000, cand a infiintat o trupa de rap. In ultimii ani, acesta s-a concentrat pe productia altor artisti.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.