B.U.G. Mafia – Incepe independenta

0
10

BUG MAFIAPotrivit unui anunt postat pe site-ul oficial al trupei, B.U.G. Mafia isi continua cariera muzicala fara Cat Music – casa de discuri care a colaborat cu ei mai bine de 14 ani, timp in care au lansat 10 albume si 6 maxi-single-uri, totalizand aproape un milion de exemplare.

“Astfel, dupa aproape 17 ani de activitate, B.U.G. Mafia devine oficial o trupa independenta din toate punctele de vedere si se pregateste pentru o noua perioada in istoria trupei, perioada ce va fi deschisa de cele 2 albume ce vor fi lansate in acest an”, scrie mai departe anuntul facut de cei de la B.U.G. Mafia.

Deasemenea trupa s-a hotarat sa lupte impotriva pirateriei muzicale, prin a-si oferi viitoarele materiale audio si video in mod gratuit fanilor, income-ul lor reducandu-se astfel strict la evenimente live.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.