Balkan Girls au filmat in Venetia pentru videoclipul piesei „Love me on repeat”

0
77

Balkan Girls

Cele două blonde sexy de la trupa „Balkan Girls”, Nicoleta şi Mădălina, au profitat din plin de călătoria lor în Italia, unde au susţinut o serie de concerte în Bologna. Fetele, alături de managerul lor şi o echipă de filmare, au dat şi o fugă în celebrul oraş al îndrăgotiţilor, Veneţia, şi nu pentru a-şi găsi sufletul pereche, ci pentru a trage câteva cadre pentru videoclipul noului lor single „Love me on repeat”.

Deşi experinţa a fost una obositoare, pentru că au alergat prin frumoasa citadelă pentru locaţii cât mai potrivite, Nicoleta şi Mădălina spun că s-au distrat pe cinste şi că se bucură extrem de tare că au reuşit să filmeze în oraşul plutitor, având în vedere că acesta este unul din oraşele lor de suflet.

În plus, fetele de la Balkan Girls au fost urmărite la fiecare pas de italienii, care pe lângă faptul că erau extrem de curioşi de activitatea blondelor, ei s-au declarat şi fascinaţi de frumuseţea lor şi şi-au exprimat chiar şi dorinţa de a apărea în videoclipul româncelor. „Ne-am distrat foarte tare în Veneţia. Italienii păreau fascinaţi de ceea ce făceam noi şi chiar se înghesuiau să facă şi ei poze cu noi”, a declarat Mădălina.

www.facebook.com/balkangirls

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.