Bambi-nele au dat lovitura

0
527

Bambi

Surorile din trupa Bambi tin cont de situationalitate si le merge bine! Atunci cand scriu versuri, fetele iau in calcul evenimentele cu rezultate financiare si compun pe acea idee, desigur, piese care starnesc emotii si ti se intiparesc in memoria afectiva.

Imi este greu sa identific genul muzical abordat de surorile Bambi ! Au inceput cu melodii adolescentine, au continuat cu ceva scandal, au trecut prin-o perioada de transformari de stil, au cochetat cu muzica aromana, in prezent axandu-se pe muzica de petrecere, potrivita celebrarii nuntilor.

Urmatoarea melodie a fost foarte criticata, ba ca e manea, ba ca e copiata! Oricine poate face un cover, atat timp cat are permisiunea compozitorului/a casei de discuri. Unde au gresit fetele, de sunt atat de aspru commentate pe site-urile de muzica? Poate la alegerea stilului grecesc, despre care se stie ca este comoara, megasursa de inspiratie a manelistilor romani. Astfel, melodia „Imi cant iubirea”, cover al piesei grecesti „Den Ginete” cantata de Elli Kokkinou nu este apreciata ca interpretare, ci judecata ca o manea, care culmea, este si copiata.

Multi artisti romani afirma despre Bambi ca au voce si chiar fac atmosfera la petrecerile unde sunt invitate. Cu siguranta nu aceasta este marea problema, ci faptul ca surorile adopta o exagerata imagine de pitzi si mai nou, starnesc controverse : canta sau nu canta manele, doar de dragul castigurilor insemnate ?


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.