Basarabeanca Angelika Vee lanseaza o nouă piesa „My Vice”

0
38

Angelika Vee

Angelika Vee, basarabeanca care a cucerit lumea cu vocea ei, revine cu o nouă piesă emoționantă “My Vice”. Piesa are un vibe cald și pozitiv,  și poate fi ascultată în două versiuni. Versiunea radio include elemente urbane, chitară clasică în stil R&B și versiunea acustică, pe care fanii artistei au apreciat-o cu note maxime datorită sensibilității și aerului romantic pe care-l transmite. 

“Iubirea nu ține cont de reguli și nu cunoaște limite, iar acest lucru am încercat să transmit și în această melodie. „My Vice” e plină de emoții, mesaj, pe care sper sa le simțiți cu tot sufletul, ascultând aceasta piesă. Acum lucrez la mai multe single-uri concomitent şi unul dintre ele urmează să fie lansat în curând. Urmăriți-mă pe rețelele sociale @AngelikaVee, pentru că anume acolo voi  împărtăși cele mai importante noutăți despre următoarele lansări” a spus interpreta.

Muzica, textul și aranjamentul versiunii radio îi aparțin artistei. Angelika este una din puținele artiste din spațiul românesc, care își realizează propriile producții muzicale.

Angelika Vee a început să cânte la vârsta de 6 ani, iar în prezent își continuă cariera muzicală în SUA. Artista se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi, datorită pieselor și compozițiilor sale, care au ocupat poziții fruntașe în topurile internaționale precum Billboard Dance Chart. Cele mai recente compoziții ale artistei includ “Nora En Pure – Polynesia”, “Tears in Your Eyes” compuse în colaborare cu producătorul Christian Beat Hirt și Nora En Pure. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.