Bianca Linta revine cu cea mai curajoasa piesa de pana acum “Daddy Issues”

0
52

Bianca Linta - Daddy Issues

Bianca Linta revine cu cea mai curajoasa piesă de până acum, “Daddy Issues”, însoțită de un videoclip la fel de îndrăzneț. Filmările au fost făcute în New York, cu faimoasa Red Camera, nominalizată și premiată cu Oscar pentru calitatea imaginii surprinse. Bianca a colaborat cu o echipă de profesioniști; aceștia au lucrat în trecut la proiecte precum Batman, Samsung sau House of Cards.

“Daddy Issues” o prezintă pe artistă asumată, sinceră si vulnerabilă, având curajul să îsi exploreze energia feminină, sexualitatea si puterea proprie de vindecare, ceea ce transformă videoclipul într-o sursă de inspirație pentru femeile de pretutindeni.

“Această piesă este dedicată femeilor! Să vă aduceți întotdeauna aminte că puterea voastră stă în iubirea de sine, fiinte frumoase ce sunteti! Acest drum al iubirii de sine cuprinde și vindecare, dar și destrămare. E simplu si în același timp complicat, însă recompensa este magnifică! Acceptă-te așa cum ești și găsește curajul să fii tu, iubindu-te complet! Nimeni nu are dreptul să decidă pentru tine! Îmbrățișează zeița din tine! Stăpânește-o cu toata fiinta ta, pentru că în ea este singurul adevăr!” a declarat Bianca Linta.

Prin proiectul “Daddy Issues”, filmat în sala de dans a prietenei ei, talentata Sabrina Petralia, Bianca a vrut să arate că orice este posibil dacă mai mulți oameni talentați își pun ideile laolaltă. Pe cei din echipă i-a cunoscut pe Instagram. Le-a trimis piesa sperând la un răspuns afirmativ, dar fiind conștientă că nimic nu este sigur. Spre bucuria ei, aceștia s-au îndrăgostit de melodie si au fost entuziasmați să creeze conceptul videoclipului împreună. Andrew Hendrix, regizorul videoclipului, a lucrat la proiectele Samsung din ultimii 13 ani, la filmul Batman și multe alte seriale.

“[Daddy Issues] este dovada perfectă că poți realiza ceva de calitate fără un buget foarte mare. Trebuie doar să ai oamenii potriviți lângă tine, oameni care să creadă la fel de mult în ceea ce faci și care sunt la fel de pasionați. De exemplu, am folosit un disc rotativ pentru plante ca alternativă la scena rotativă – cineva îl rotea manual cât stăteam eu pe el. Am fost foarte creativi cu luminile pentru a obține efectele dorite, de la materialele puse peste neoane, la persoanele care se mișcau în fața lor, iar Andrew a făcut magie în etapa de post producție. Sunt foarte fericită să vă arăt rezultatul final și vreau să le mulțumesc din tot sufletul meu tuturor oamenilor implicați în acest proiect, pentru că au crezut în mine.” a completat artista.

„Daddy Issues” a fost compusă și scrisă de Bianca Linta împreună cu Foreign Robert (Arme) și Mads (Mădălin Roșioru), cunoscut producător român stabilit în Los Angeles. Videoclipul a fost revizuit de echipa de producție a serialului House of Cards.

Bianca Linta s-a născut în România, însă a crescut în New York, unde și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică. Acolo, artista a început să mixeze și să compună, fiind descrisă de presa americană ca “Ioana d’Arc din viitor”. Bianca a mixat în numeroase cluburi și la festivaluri din Statele Unite, alături de nume mari de pe scena muzicii electronice. Printre cele mai cunoscute piese se numără “Bang Bang”, “Naughty Truck”,” In a high”, “Love Connection” sau colaborarea cu Monoir pentru “Golden Sands”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.