Bianca Linta scrie inca un capitol in povestea ei muzicala

0
63

Bianca Linta - Bang Bang

De această dată ca artist independent. “Bang Bang” este exact piesa pe care și-a imaginat-o, de la muzică şi versuri, până la videoclip și direcția artistică.

Melodia descrie drumul unei relații în zilele noastre. Libertatea prin care tinerii reușesc să își exprime bucuria și senzualitatea, dar și dezamăgirea, este conturată prin jocurile de cuvinte și imaginile colorate din New York.

“Consider că a fi artist înseamnă mai multe lucruri. De la unghiul în care alegi să filmezi, la emoția transmisă de cuvintele tale, fiecare detaliu are un rol important în crearea întregii povești. M-am implicat total în această piesă, iar ca artist independent, de acum sunt liberă să împart totul cu voi, exact așa cum se conturează în viziunea și sufletul meu. Ideile se joacă prea frumos în mintea mea ca să nu le aduc în realitate!” a declarat Bianca Linta.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.