Bon Jovi cauta trupa pentru deschiderea concertelor din Londra

0
8

Bon Jovi BandDupa o campanie similara in Statele Unite, trupa Bon Jovi a lansat un concurs extraordinar pentru artisti debutanti din Europa care vor sa cante in deschiderea concertelor sale.

“Pentru toate trupele care vor sa fie parte din istorie… Acesta este biletul viselor voastre!” Asa suna mesajul pe care l-au postat pe www.openforbonjovi.com si care ofera posibilitatea unui grup aspirant sa ajunga in fata unui public numeros chiar pe aceasi scena cu baietii de la Bon Jovi.

Totul se va intampla la o serie de concerte din turneul The Circle pe celebra O2 Arena, din Londra.

Trupele care se inscriu ajung in fata unui juriu iar cei 5 castigatori vor canta la cencertele din 7,8,10,11 si 13 iunie din Londra.

Bon Jovi e trupa care a inaugurat in 2007 arena O2 si din acest motiv administratorii au declarat luna iunie de anul acesta, Luna Bon Jovi.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.