Buddha Stretch, primul coregraf de Hip-Hop din lume, va sustine un workshop la Artizthick Center in Bucuresti!

0
4

Buddha Stretch

Se deschide un nou studio de dans in Bucuresti! Artizthick Center, situat in Calea Floreasca nr. 67, are ca destinatie cele mai autentice happening-uri urbane, focusul principal fiind cursuri de dans pe stilurile Hip-Hop (breakin’, freestyle, social dance/party rock), House Dance, Vogue, Waacking si Dancehall.

Pentru a marca momentul cu adevarat, echipa Artizthick a pregatit un workshop surpriza cu cineva pe masura.
Astfel, pe 18 decembrie, direct din New York, aterizeaza nimeni altcineva decat Emilio ‘BUDDHA STRETCH’ Austin Jr. din Elite Force Crew (MOP TOP Foundation), PRIMUL coregraf de Hip-Hop si pionier Freestyle Hip-Hop. Deti poate fi subliniata destul importanta acestui om si a crew-ului sau in scena dansului, va listam o parte din artistii impreuna cu care a lucrat: Michael Jackson, Diana Ross, Whitney Houston, Eric B & Rakim, MC Lyte, Mariah Carey, Big Daddy Kane, Will Smith, Wyclef Jean, Salt’N’Pepa, Heavy D & The Boyz, Doug E. Fresh, Rah Digga si multi altii (fara a fi o figura de stil).

Pe langa show-uri, dezvolta in continuu de peste 25 de ani comunitatea internationala de dansatori, invatand generatiile noi dansul si cultura din care face parte: Hip-Hop.Artizthick va asteapta vineri, 18 decembrie, ora 19:00 la un workshop marfa, pentru dansatori de orice nivel, urmat de un super-dope freestyle session. GET OVER, GET DOWN, GET SKILLZ!

Adresa eveniment: Str. Popa Nan, nr. 82, Bucuresti.

Peace, Love, Unity & Having Fun!

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/809890599133365/

CONTACT: [email protected] / 0736.096.624


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.