Caddy de la B.U.G Mafia este tatic

1
37

Caddy BUG MafiaCaddy de la B.U.G. Mafia este de marti seara tatic. Informatia a aparut ieri pe Twitter, atat pe contul de Twitter al trupei B.U.G. Mafia, cat si pe cel al lui Tataee:  “In 4 mai 2010, la ora 23:50, s-a nascut Alexandru Stefan Sfetcu, primul copil al lui Caddilac, membrul trupei B.U.G. Mafia. Sa-i traiasca!”

Caddy este casatorit de doi ani cu Diana. In acest an Tataee va calca si el pe urmele lui Caddy, urmand sa spuna DA in fata ofiterului starii civile. Cat despre Uzzi, acesta inca isi mai cauta jumatatea.

Pe plan muzical, baietii de la B.U.G Mafia pregatesc doua albume pentru 2010.  La sfarsitul lunii trecut Tataee a anuntat numele a trei dintre piesele care vor fi incluse pe aceste discuri:  “…Si Cui Ii Pasa?”“5000 De Zile” si “La Fel De Prost Ca Tine”.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.