Catalin Josan in topurile muzicale europene


Catalin Josan

Sound-ul brit-pop cu versuri romantice si sarmul irezistibil al tanarului moldovean au facut ca piesa “Don’t Wanna Miss You” sa fie fredonata de mii de Italieni , aceasta ajungand si pe locul 77 in Topul de vanzari Itunes Singles Chart Italia.

La sfarsitul acestei luni Catalin a onorat invitatia canalului de televiziune Rai Due de a participa la emisiunea TOP of The Pops. Italienii au putut sa-l vada pe Catalin interpretand “Don’t Wanna Miss You” si in cadrul evenimentului de decernare a premiilor MTV TRL ce a avut loc pe 20 aprilie la Florenta.

Intr-o perioada in care Europa este invadata de muzica dance romaneasca, performanta lui Catalin este cu atat mai remarcabila cu cat este primul artist roman care ajunge in Top20 cu o melodie pop-rock in engleza, intr-o tara in care muzica de succes este cantata in italiana de catre baieti frumosi si carismatici de care toata lumea a auzit precum Eros Ramazzotti, Tiziano Ferro, Jovanatti dar si de catre mai clasicii Zucchero , Al Bano , Toto Cutugno sau Vasco Rossi

Succesul de radio din Europa al piesei “Don’t Wanna Miss You” nu urmeaza din pacate unei performante similare in Romania. Acaparate de multitudinea pieselor dance dintre care trebuie sa selecteze noile hituri, radiourile din Romania nu au vazut pana acum un potential hit in piesa “Don’t Wanna Miss You”.

Poate ca bine meritatul succes international al lui Catalin le va atrage atentia si lor si astfel Catalin va putea fi ascultat nu doar de romanii din Italia dar si de catre cei de acasa.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.