Cel mai asteptat interviu asculta ce au vorbit Smiley si Sanziana Negru la RMA


Smiley si Sanziana Negru RMA

Recenta despartire care a socat showbizul romanesc, Smiley si Laura Cosoi, este cu siguranta cel mai atent urmarit subiect. Prezent la Romanian Music Awards ce au avut loc la Craiova, Smiley a fost extrem de discret si de atent cu declaratiile pentru presa.

Sanziana Negru, una dintre cele mai frumoase prezente feminine din Romania, l-a facut pe indragitul cantaret sa vorbeasca in exclusivitate pentru Music Channel. Desemnat cel mai bun producator la premiile industriei muzicale romanesti, Smiley si-a laudat echipa si artisti de la Hahaha Production.

Intrebat cum reuseste sa nu se lase dus de val si de toata atentia care i se acorda, artistul a raspuns simplu “Stam mult in studio si nu prea iesim! Ne atragem atentia unul altuia si ne dam peste ceafa!”
Smiley este unul dintre cei mai solicitati cantareti astfel ca are un program incarcat, doar in ultimele zile artistul a facut peste 2000 km. Intrebat discret de catre Sanziana cum rezista si de unde isi ia energia Smiley a declarat: “De la oameni! Inclusiv de la tine! Placerea de a canta este mai mare decat orice oboseala! Asta este cea mai mare bucurie a mea, sa vad publicul fericit!”

Sanziana si Smiley au fost impreuna aproape doi ani, timp in care au trait o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi au fost foarte discreti in ceea ce ii priveste viata personala, nici macar dupa despartire nu au dat detalii legate de viata lor.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email