Celine Dion ofera momente de neuitat

0
56

Celine DionDaca exista o diva suprema a muzicii, atunci sigur se numeste Celine Dion. A fost in 2007, concertul din Las Vegas, care inca este considerat unul dintre cele mai intense si mai bine lucrate performante live, din istoria muzicala. Istoria se repeta de data aceasta la Boston, unde a fost inregistrat noul concert „Taking Chances World Tour”, lansat oficial ieri – 11 mai – in format DVD.

Discul ofera 80 de minute din tot ce e mai bun din cariera artistei. Piese noi, dar si piese vechi sunt interpretate, intr-o atmosfera unica. Fara indoiala Celine, chiar si dupa atatia ani, ofera cele mai intense momente muzicale, nu doar prin vocea ei perfecta, ci prin toata prezenta ei pe scena. Sunt adevarate momente de neuitat – niste momente de claritate sentimentala si artistica. Reactiile, deja cu o zi dupa lansare, sunt cat se poate de pozitive.

Discului vine atasat si un CD, cu piesele din concert – 18 la numar – impreuna avand un pret estimativ pentru Romania (bazat pe calcul statistic) de cca 80 – 100 ron.

Tot ieri s-a lansat oficial si noul documentar „Celine Dion – Through The Eyes Of The World” si vine ca si completare la concertul mentionat mai sus, de unde si aceeasi data de lansare. Filmul ofera momente speciale din spatele cortinelor, din tot turneul „Taking Chances”, momente personale cu artista, interviuri si multe alte bunatati legate de artista si muzica sa. Pret estimativ: 50 – 60 ron in varianta DVD.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.