Cheeky Girls din nou la Britain’s Got Talent


Cheeky GirlsDoua fete “obraznice” care pur si simplu nu pricep ca locul lor nu e in muzica. Cu toate astea ele cred ca au talent si se duc pana in panzele albe sa dovedeasca lumii, in acest caz la Britain`s Got Talent, de unde au mai fost alungati. Ce mai… fetele sunt “cheeky”.

Romancele l-au cooptat in formatia lor si pe un tanar, Darius, si astfel s-au incris la Britain`s Got Talent. In loc sa cante, au preferat sa danseze pe o melodie arabeasca, fiind costumate sugestiv. La finalul reprezentatiei, juriul a stabilit ca pot merge mai departe in competitie.

“Cu siguranta dansati mai bine decat cantati” le-a spus Simon, cunoscut pentru remarcile sarcastice la adresa concurentilor. “Totusi nu vad cum ati putea castiga acest concurs” a mai spus el, acordandu-le un vot negativ.

Gabriela si Monica au avut noroc insa fiindca ceilalti doi membrii ai juriului au fost mai usor de impresionat si le-au dat voie sa mearga mai departe.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone