Clip nou: Brighi – Te-am iubit

0
25

Brighi - Te-am iubit

„Te-am iubit” este o piesă la care țin deja foarte mult pentru că mă reprezintă nu numai ca artist, ci și ca femeie. De altfel, mă bucur și sunt mândră că piesa aceasta a fost realizată de bunii mei prieteni și colegi – Smiley și Alex Velea, doi artiști de la care am avut enorm de învățat de-a lungul timpului și doi oameni pe care o să-i admir întotdeauna,” declară Brighi.

Clipul piesei Te-am iubit prezintă o frumoasă poveste de dragoste, care începe în copilărie, când cei doi protagoniști trăiesc primii fiori ai iubirii, continuă în tinerețe și se desfășoară la fel de romantic și cu aceeași profunzime și în vremea bătrâneții, când cei doi parteneri își retrăiesc cu bucurie dragostea de-o viață.

Frumoasa Brighi este cea care dă glas poveștii de dragoste, aparițiile ei fiind extrem de emoționante, mai ales că artista este totodată și liantul celor trei etape ale relației, așa cum sunt ele ilustrate în videoclipul piesei Te-am iubit.

Eu sunt o fire romantică și cred în dragostea aceea din basme, care durează o viață întreagă și depășește orice obstacole, așa că povestea videoclipului m-a cucerit încă de la început. Fiecare cadru din acest clip mă emoționează și sper să fie la fel și pentru voi, adaugă Brighi.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aVex701Te5k

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.