Clip nou: Brighi – Te-am iubit

0
7

Brighi - Te-am iubit

“Te-am iubit” este o piesă la care țin deja foarte mult pentru că mă reprezintă nu numai ca artist, ci și ca femeie. De altfel, mă bucur și sunt mândră că piesa aceasta a fost realizată de bunii mei prieteni și colegi – Smiley și Alex Velea, doi artiști de la care am avut enorm de învățat de-a lungul timpului și doi oameni pe care o să-i admir întotdeauna,” declară Brighi.

Clipul piesei Te-am iubit prezintă o frumoasă poveste de dragoste, care începe în copilărie, când cei doi protagoniști trăiesc primii fiori ai iubirii, continuă în tinerețe și se desfășoară la fel de romantic și cu aceeași profunzime și în vremea bătrâneții, când cei doi parteneri își retrăiesc cu bucurie dragostea de-o viață.

Frumoasa Brighi este cea care dă glas poveștii de dragoste, aparițiile ei fiind extrem de emoționante, mai ales că artista este totodată și liantul celor trei etape ale relației, așa cum sunt ele ilustrate în videoclipul piesei Te-am iubit.

Eu sunt o fire romantică și cred în dragostea aceea din basme, care durează o viață întreagă și depășește orice obstacole, așa că povestea videoclipului m-a cucerit încă de la început. Fiecare cadru din acest clip mă emoționează și sper să fie la fel și pentru voi, adaugă Brighi.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aVex701Te5k


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.