Clip nou: Cezar – Painful love

0
12

Cezar

Cu o carieră de peste 10 ani în lumea operei internaţionale şi participări la numeroase evenimente importante, Cezar a reuşit să atragă atenţia publicului printr-un sound original pe plan mondial.

Regizat de către Eduard Aninaru, videoclipul a fost filmat pe parcursul a peste 20 de ore, în Arad în locuri cu o arhitectură impresionantă şi pline de însemnătate – Primăria oraşului, Liceul Ioan Slavici, Lacul Maltaret şi Podul Traian.

“Painful Love este un imn al iubirii, o baladă închinată dragostei absolute. Iubirea trebuie preţuită, fără să lăsăm nicio clipă care să o umbrească. Este incredibil de trist momentul în care realizezi că iubirea a devenit o amintire şi tot ceea ce poţi face este să retrăieşti acele momente, ancorate într-un timp trecut, care nu se pot repeta. Mulţumesc tuturor celor implicaţi în proiect, mulţumesc Primăriei Municipiului Arad pentru implicare, pentru tot suportul acordat”, spune Cezar.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.