Concert Bob Dylan: Bilete de austeritate pentru studenti

1
16

Bob DylanAgasati de lungile discutii despre criza, noua lege a invatamantului si venirea iminenta a sesiunii de examene, studentii au totusi si un motiv de bucurie: cine vrea sa-l vada pe Bob Dylan si inca nu si-a luat bilet, o poate face acum la un pret special, din care s-a taiat nu 15%, nu 25%, ci peste 30% – bilete la doar 85 RON! Bob Dylan va sosi pentru prima data in Romania pe data de 2 iunie, parte a turneului „Never Ending Tour”, intr-un spectacol de exceptie in cadrul Emagic Classics.

O noua categorie de bilete pentru mult-asteptatul concert al lui Bob Dylan va fi disponibila saptamana viitoare, in conditii speciale: doar pentru studenti, doar intr-o singura zi (joi, 27 mai), intr-un interval orar fix (16:00 – 21:00) si intr-un singur loc – casele de bilete de la intrarea in Zone Arena (Barbu Vacarescu, nr. 164, sector 2). Biletele sunt adresate exclusiv studentilor si pot fi achizitionate in numar limitat (maxim 4 bilete de persoana) pe baza carnetului sau a legitimatiei ce atesta inscrierea in sistemul universitar.

Concertul Bob Dylan din cadrul Emagic Classics va avea loc pe data de 2 iunie, la Zone Arena din Bucuresti. Programul evenimentului va include si concertele Nicu Alifantis & Zan si Bucium. Zone Arena este situata pe strada Barbu Vacarescu, nr. 164, sector 2, iar studentii care doresc sa profite de „oferta de austeritate” pot utiliza urmatoarele mijloace de transport in comun: METROU: Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu sau Stefan cel mare; TRAMVAI: 5 sau AUTOBUZ: 110.

Celelalte categorii de bilete (130, 250 si 350 lei) pot fi achizitionate in continuare online, de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta. Biletele de 85 RON (valabile doar pentru studenti) ofera acces in zona B si vor fi disponibile in numar limitat, numai in date de 27 iunie, intre orele 16:00 – 21:00, la Zone Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.