Concertul Jean Michel Jarre la doar un pas de realitate

0
18

Jean Michel JarreDupa un show sold out sustinut la Bucuresti in 2008, Jean Michel Jarre revine in Romania pe 3 iunie, la Sala Polivalenta, in cadrul primului sau turneu european numit simplu „2010”.

Turneul este un tribut adus scriitorului SF Sir Arthur C. Clarke, iar organizatorul concertului din Bucuresti este Fundatia Phoenix. Artistul promite o productie extraordinara, un concept nou, care include un mix de tehnologie de ultima generatie in materie de sunet, lumini si efecte speciale. Jean Michel Jarre va canta piese de pe toate discurile sale de succes, inclusiv de pe albumul remasterizat si lansat in 2007 „Oxygene” cat si de pe albumul „Teo& Tea” lansat in acelasi an. „Teo & Tea” este un album care s-a lansat in martie 2007 si cuprinde 13 piese, care spun povestea a doi indragostiti. Soundul acestui disc este mult mai cald si mai senzual si se indeparteaza mai mult de sunetul mecanic.

Despre acest album Jarre declara: „Albumul descrie diferitele trepte ale unei relatii. Nu banii, puterea sau sexul sunt ceea ce te fac fericit; este vorba despre iubire. Cred ca toata lumea are aceasta obsesie de a gasi iubirea. Asa ca el este Teo si ea este Tea. Este povestea a doua personaje indragostite si expectatiile lor despre relatie. Poate va dura o luna, un an sau toata viata”.

Albumul „Oxygene” este cu adevarat o capodopera atemporala, iar coperta vizionara a albumului a reusit sa atraga atentia asupra problemelor globale de mediu, cu mult timp inainte ca acest lucru sa devina o problema reala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.