Cristi Stanciu & Alexia T. lanseaza – Stir It Up


Cristi Stanciu Alexia T - Stir It UpDJ-ul Radio 21 Cristi Stanciu revine in zona productiei dance, cu o noua colaborare alaturi de Alexia T, intitulata “Stir It Up”. Joi, 10 iunie, rolurile se inverseaza si Cristi va fi invitat alaturi de Alexia T in emisiunea “Muzica Ta”. Colegul lui, Soci, va difuza in premiera piesa si va afla de la cei doi reteta unui sound fresh in muzica house.

“Stir It Up” este titlul cu care Cristi vrea sa provoace sound-ul dance, este o piesa care exploateaza fiecare secunda si masura. E un dance exploziv de la inceput pana la final. Avem de-a face cu o piesa extrem de accesibila, un house de calitate completat cu o voce speciala, cea a Alexiei T.

Single-ul fost produs alaturi de Keo si OB12, Cristi Stanciu fiind foarte pretentios in alegerea soundului fiecarei productii ce-i poarta numele.
Cu noua piesa ce are toate atuurile pentru e deveni hit-ul verii 2010, Cristi Stanciu isi propune sa scoata ascultatorul din zona urbana, prafuita, zgomotoasa, chiar si pentru cateva minute!

Asculta joi “Muzica TA” la Radio 21 ca sa faci parte din emotia lansarii oficiale “Stir It Up!”
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone