David Deejay feat Dony – Temptation – Video Premiera


In videoclip, cei doi interpreti sunt indragostiti de psihologul lor, o tanara extrem de frumoasa si inteligenta. Insa, se pare ca vizitele lor la cabinetul medical nu au ca scop consilierea, ci sa o aduca pe aceasta in situatia de a avea ea insasi nevoie de psiholog. Asa se face ca cei doi decid sa ii toarne frumoasei doctorite niste substante in ceai in urma carora aceasta incepe sa aiba halucinatii si devine in curind obsedata de amindoi.

Pentru acest videoclip Dony si David au filmat timp de 17 ore in studiourile Atlantis din Bucurestii Noi, alaturi de echipa de filmare si de Dragos Buliga, regizorul videoclipului. “Temptation” este cel de-al 4-lea extras de pe albumul “Popcorn”, dupa «Nasty dream«, « Sexy Thing« si « So Bizzare«. Melodiile lor au ajuns pe locul 1 in Polonia si Grecia, unde au cantat alaturi de nume grele ale muzicii house.

Atunci cind nu filmeaza si nu se ocupa de diverse proiecte muzicale, lui David Deejay si Dony, adica Adi Colceru si Cornel Donici, le place la nebunie sa calatoreasca prin toata lumea.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone