Deepcentral domina topurile romanesti

Declarata drept cea mai difuzata piesa la ora actuala din Romania, “In Love” a ajuns No.1 in doar sapte saptamani si in “1 Chart”, singurul top exclusiv romanesc.

Baietii de la Deepcentral ocupa saptamana aceasta prima pozitie din 40 in “1 Chart”, desi au intrat in singurul top exclusiv romanesc cu numai sapte saptamani in urma. “In Love”, cel de-al treilea single Deepcentral, lansat dupa “Cry It Away” si “Russian Girl”, a reusit sa urce pe primul loc si in “Dance Chart”.
deepcentral

“Suntem foarte incantati ca piesa este No. 1. Am stiut de la bun inceput ca este o piesa buna, dar am considerat ca e usor pretentioasa si va prinde doar la o anumita categorie de public. Nu ne asteptam sa aiba un succes mai mare decat Russian Girl. Desi am muncit mult pentru aceasta piesa, nu am avut sperante atat de mari”, a martusit George pentru Music Channel.


Sursa: Muzica9

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.