Descarca GRATUIT albumul de debut JerryCo

jerryco
Esti pregatit sa razi, sa plangi, sa te gandesti la tine, sa-ti aduci aminte de ultima data cand ai iubit? Esti pregatit de un album pe care sa-l asculti de la inceput pana la sfarsit pe repeat? Esti pregatit pentru un sound inconfundabil marca Tataee? Daca vrei sa-l cunosti mai bine pe JerryCo, daca vrei sa faci parte din JerryCo si daca vrei albumul “Orice E Posibil”, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.jerryco.ro

Albumul de debut al lui JerryCo, “Orice E Posibil”, este disponibil pentru download gratuit din 7 aprilie 2010 si aduce o noutate pe piata muzicala din Romania prin faptul ca proiectul a adoptat o metoda de functionare intalnita pana acum in domenii ca sportul de performanta: branding. Dark Dog Energy Drink este compania care s-a implicat in sustinerea acestui proiect pentru ca fanii lui JerryCo sa poata descarca gratuit de pe site-ul www.jerryco.ro toate materialele audio, video si grafice postate pe parcursul anului 2010.

Albumul poate fi descarcat direct de pe www.jerryco.ro ca arhiva simpla sau puteti incerca Interfata Multimedia JerryCo – Orice E Posibil, un fisier executabil care inlocuieste coperta clasica a unui album si care va ofera acces la arhiva albumului si la alte cateva surprize exclusive. Arhiva albumului contine cele 16 piese de pe “Orice E Posibil”, coperta oficiala simpla a albumului, textele si un info tehnic pentru fiecare din piese, o galerie foto exclusiva si link-uri catre comunitatea Jerry&Co. Albumul este disponibil pentru download in doua variante de format, .mp3 pentru Low Quality si .wav pentru High Quality.
Leave a Reply

Your email address will not be published.