Descarca GRATUIT noul single Brendan Perry – Utopia


Brendan Perry

Inaintea lansarii oficiale a noului album “Ark” programata pentru 7 iunie, Brendan Perry pune la dispozitia fanilor sai pentru download gratuit o mostra reprezentativa – single-ul “Utopia”.

Piesa va fi disponibila pe site-ul sau oficial www.brendan-perry.com. “Utopia”, alaturi de toate piesele incluse pe noul album “Ark”, este interpretata, inregistrata si produsa de Brendan in studioul sau din Biserica Quivvy din Cavan, Eire.

“Ark” este cel de-al doilea album semnat Brendan Perry, primul fiind lansat in 1999 – Eye of the hunter – si in acelasi timp este primul album produs de la despartirea oficiala a trupei Dead Can Dance(cu Lisa Gerrard), trupa cu care a inregistrat cele mai mari vanzari din istoria casei de discuri 4AD. Albumul este o productie extrem de personala, care nu a suferit nicio influenta exterioara si care s-a axat pe statusul periculos al lumii, privit dintr-o perspectiva atat ecologica, cat si politica sau spirituala, insufland in acelasi timp speranta pentru viitor.

De curand, Brendan Perry a concertat – in cadrul turneului sau international – si la Bucuresti, unde fanii sai au trait bucuria unei minunate experiente sonore. Primul extras pe single – “Utopia” – va fi disponibil pentru download gratuit incepand din 22 aprilie timp de doua saptamani prin intermediul site-ului www.brendan-perry.com.

Albumul va fi lansat pe 7 iunie pe CD, dar va fi disponibil si online pentru vanzare digitala. Cei care vor cumpara albumul, vor putea downloada si o brosura speciala ce contine 36 de pagini cu o multime de informatii interesante.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone