Descarca GRATUIT noul single Brendan Perry – Utopia

1
4

Brendan Perry

Inaintea lansarii oficiale a noului album “Ark” programata pentru 7 iunie, Brendan Perry pune la dispozitia fanilor sai pentru download gratuit o mostra reprezentativa – single-ul “Utopia”.

Piesa va fi disponibila pe site-ul sau oficial www.brendan-perry.com. “Utopia”, alaturi de toate piesele incluse pe noul album “Ark”, este interpretata, inregistrata si produsa de Brendan in studioul sau din Biserica Quivvy din Cavan, Eire.

“Ark” este cel de-al doilea album semnat Brendan Perry, primul fiind lansat in 1999 – Eye of the hunter – si in acelasi timp este primul album produs de la despartirea oficiala a trupei Dead Can Dance(cu Lisa Gerrard), trupa cu care a inregistrat cele mai mari vanzari din istoria casei de discuri 4AD. Albumul este o productie extrem de personala, care nu a suferit nicio influenta exterioara si care s-a axat pe statusul periculos al lumii, privit dintr-o perspectiva atat ecologica, cat si politica sau spirituala, insufland in acelasi timp speranta pentru viitor.

De curand, Brendan Perry a concertat – in cadrul turneului sau international – si la Bucuresti, unde fanii sai au trait bucuria unei minunate experiente sonore. Primul extras pe single – “Utopia” – va fi disponibil pentru download gratuit incepand din 22 aprilie timp de doua saptamani prin intermediul site-ului www.brendan-perry.com.

Albumul va fi lansat pe 7 iunie pe CD, dar va fi disponibil si online pentru vanzare digitala. Cei care vor cumpara albumul, vor putea downloada si o brosura speciala ce contine 36 de pagini cu o multime de informatii interesante.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.