DJ Jonnessey si Aner deja au “impachetat” cadoul de Craciun pentru fanii lor!

0
19

Dj Jonnessey & Aner - My Heart

Dupa ce in vara acestui an Dj Jonnessey si Aner lansau single-ul “Inima mea”, o piesa dinamica cu un mesaj inspirat din viata reala, cei doi vin acum cu un cadou de Sarbatori pentru fanii lor!

Artistii lanseaza azi “My Heart”, varianta in engleza a piesei, produsa de Dorian Oswin in studioul Mango Records.

In plus, DJ Jonnessey a realizat si un remix al single-ului “My Heart” pe care-l va lansa tot azi, odata cu varinata originala a piesei.

Pe Dj Jonnessey și pe Aner îi leagă o prietenie de 13 ani, iar de câțiva ani, cei doi au început să lucreze împreună, chimia dintre ei, pe plan muzical, fiind foarte puternică.

Piesa semnata DJ Jonnessey & Aner se bucura de succes si in afara tarii, fiind licentiata in teritorii precum Rusia, Polonia sau Canada.

“Ne-am gandit ca o versiune in limba engleza a single-ului nostru ar fi potrivit in momentul asta. In plus, o parte din publicul nostru ne-a sugerat si si-a exprimat dorinta de a auzi si varianta cu versuri in engleza a piesei “Inima mea”. ne-au spus Dj Jonnessey si Aner.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.