Documentar La Familia Ep.1

0
9

La Familia

Incepe seria documentarelor La Familia, cate in episod pe saptamana. Incepand cu data de 18 aprilie lansarile vor avea loc in fiecare zi de marti de la orele 20:00.

Episoadele documentare vor prezenta cele mai importante momente din istoria trupei incepand cu anul 1997 si pana in prezent.

Fiecare episod va fi precedat de cate o piesa de pe noul album La Familia, intitulat “Codul bunelor maniere”. Lansarilor pieselor de pe album vor avea loc in fiecare joi, incepand cu orele 20:00 pe canalul official de youtube.

In curand baietii vor comunica si data si locatia exact a concertului aniversar “La Familia 20 de ani”. Stim cu siguranta ca evenimentul va avea loc in Bucuresti.

Alaturi de episoadele documentare si lansarile de piese de pe noul album care vor fi lansate saptamanal, La Familia continua vlog-ul inceput acum 2 saptamani. De asemenea, tot saptamanal se vor derula si concursurile pe facebook cu articole din shop-ul La Familia.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.