Documentar La Familia Ep.1


La Familia

Incepe seria documentarelor La Familia, cate in episod pe saptamana. Incepand cu data de 18 aprilie lansarile vor avea loc in fiecare zi de marti de la orele 20:00.

Episoadele documentare vor prezenta cele mai importante momente din istoria trupei incepand cu anul 1997 si pana in prezent.

Fiecare episod va fi precedat de cate o piesa de pe noul album La Familia, intitulat “Codul bunelor maniere”. Lansarilor pieselor de pe album vor avea loc in fiecare joi, incepand cu orele 20:00 pe canalul official de youtube.

In curand baietii vor comunica si data si locatia exact a concertului aniversar “La Familia 20 de ani”. Stim cu siguranta ca evenimentul va avea loc in Bucuresti.

Alaturi de episoadele documentare si lansarile de piese de pe noul album care vor fi lansate saptamanal, La Familia continua vlog-ul inceput acum 2 saptamani. De asemenea, tot saptamanal se vor derula si concursurile pe facebook cu articole din shop-ul La Familia.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.