El Negro se muta la Cluj


elnegro

El Negro a anuntat ca studioul mobil de reggae s-a mutat pentru 2 saptamani la Cluj. Trupa va inregistra aici noul album, dupa ce in 2008 acestia au lansat discul Antipanica.

Baietii au compus deja prima piesa care se numeste – Republica verde si a fost se pare compusa tot in Cluj. Republica Verde se numeste si prima emisiune pe care El Negro o prezinta in fiecare marti si miercuri pe radio3net.ro, in aceasta perioada direct din Cluj.

Pentru 2 saptamani baietii vor canta si vor inregistra piesele, iar in ultima zi vor putea fi vazuti in Club Remember Pub, unde vor servi la bar, vor strange sticlele si poate va vor stampila la intrare.

Trupa vrea sa se apropie in acest mod de fani si sa sparga bariera impusa de statutul de artist, astfel ca Bogdan va deveni barman si va prepara cele mai delicioase cocktailuri, iar Beavis, tobosarul simpatic al trupei va fi la dispozitia voastra in calitate de chelner.

Sursa: MuzicaBuna

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone