Elena Gheorghe, cucereste Olanda

0
1

Elena Gheorghe

La nici doua luni dupa ce “Disco Romancing” ocupa locul 1 in topul difuzarilor MaximaFM din Spania, iar Radio 538 din Olanda desemna acelasi single ca fiind cea mai buna piesa a saptamanii, Elena face ca istoria sa se repete.

“Midnight Sun” este fresh new entry in Top 20 al Radio 538 si a fost numit “dance smash”, adica cea mai buna piesa din ultimele sapte zile.

Astfel, Elena a devenit unul dintre putinii artisti care au reusit performanta de a avea doua single-uri “dance smash” intr-un interval atat de scurt.

DJ-ii de la Radio 538, unul dintre cele mai importante posturi de radio din Olanda, considera ca “Midnight Sun” este o piesa de top.

De cand a schimbat stilul muzical din latino in dance, Elena Gheorghe are tot mai mult succes in Europa si se alatura, astfel, altor artiste romance de succes: Inna, Alexandra Stan, Anda Adam.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.