Elena Ionescu, debut solo cu “Spune-i”

1
45

Elena Ionescu - Spune-i

Elena Ionescu anunta debutul solo pe scena muzicala din Romania cu “Spune-i”, la doar cateva luni de la despartirea de proiectul Mandinga. Compusa de Mahia Beldo, semnatar pentru mai multe piese de succes realizate in ultimii ani in studioul Scandalos Music, Spune-i amesteca chitarile latino atat de dragi artistei, cu soundul modern al lui Mahia.

Regizorul Claudiu Stan (Eu sunt Vision) a completat in videoclip povestea deja celebrei “Las-o”, cu ajutorul acelorasi tineri si foarte talentati actori profesionisti Iulia Dinu si Andrei Radu. Autorul versurilor piesei – Vescan apare si el in videoclip in calitate de invitat special, continuandu-si rolul din “Las-o”.

In ultimele luni Elena Ionescu a aparut alaturi de Puya si Vescan in cadrul proiectului Xsession MusicVlog1 pe piesele “Pasiune” si “Scandalos”, colaborari ce i-au demonstrat versatilitatea.

Elena: “Noua gasca de la Scandalos Music reprezinta pentru mine o continuitate perfecta pe plan muzical. Desi ma abat putin de la stilul meu latino, imi place sa diversific si ma simt minunat ca am ocazia sa interpretez si alte genuri, mai ales cand lucrez cu o echipa in cadrul careia ma simt minunat. Noul meu single aduce in prim plan doua valori ce sunt din punctul meu de vedere printre cele mai importante intr-o relatie: respectul fata de partener si sinceritatea. ”

Xsession MusicVlog revine din vacanta la jumatatea lunii septembrie cu o serie de alte 12 piese cu Elena, Puya, Vescan, Anastasia, Ester, dar si cu un concurs pentru tinerii artisti talentati care nu au avut pana in prezent sansa afirmarii. Detaliile urmeaza a fi anuntate in curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.