Ellie White textier pentru Annely Cole

Annely Cole

Noul proiect marca Gala Records, Annely Cole, se bucura de o ascensiune rapida. Single-ul de debut, Need You, a intrat in clasamentele autohtone, dar si in cele de peste hotare, artista fiind prezenta in tari precum Bulgaria, Rusia, Italia.

Versurile piesei, Need You, nu au trecut neremarcate ele fiind adesea comentate pe retele de socializare. Povestea incurcata de dragoste despre care Annely Cole canta a fost scrisa de catre una dinte cele mai populare artiste din Romania, Ellie White. Interpreta hitului “Sete de noi” a facut echipa cu Gabriel Huiban, managerul si producatorul muzical a lui Annely Cole si asa s-a nascut Need You.

“ Am stiut din start ca Need You va fi single-ul de debut imediat ce am auzit primele acorduri. Versurile mi-au placut foarte tare si ma bucur ca Ellie White a fost cea care a scris textul!” a declarat Annely Cole.

Videoclipul piesei, “Need You” a fost lansat la finalul anului trecut, iar regizorul clipului este chiar Gabriel Huiban. Vladimir Draghia, cel mai ravnit burlac al momentului este unul dintre protagonistii videoclipului, el jucand rolul unui barbat ce sufera din dragoste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.