Eminem anunta numele primului single de pe albumul Recovery


Eminem
Eminem isi updateaza foarte rar pagina de Twitter, pe care scrie doar cand are ceva foarte important de comunicat fanilor lui. Pe 26 Aprilie a fost un astfel de moment, cand Eminem a anuntat numele primului single ce va fi lansat de pe cel de-al saptele album de studio, “Recovery”. Rapperul a scris doar atat: “I’m Not Afraid”.

Zvonurile recente indica faptul ca acest single va fi lansat vinerea aceasta, pe 30 Aprilie, si ca va avea un sound foarte diferit de cel al pieselor de pe albumul “Relapse”.

Cand a anuntat lansarea albumului “Recovery”, la inceputul acestei luni, Eminem a declarat: “Planuisem initial sa lansez ‘Relapse 2’ in a doua parte a anului, dar pe masura ce lucram si inregistram cu producatorii mei, ideea unei continuari la ‘Relapse’ mi s-a parut din ce in ce mai putin fericita, asa ca mi-am propus sa fac un album complet nou. Muzica de pe ‘Recovery’ suna foarte diferit de cea de pe ‘Relapse’, asa ca albumul isi merita acest titlu.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone