Este oficial, Manuel Riva, cel mai bun DJ din Romania! Premiul a fost decernat aseara la gala Media Music Awards!

1
97

Manuel Riva

Aseara, la Media Music Awards 2017 din Bucuresti, gala in cadrul careia sunt premiati cei mai iubiti artsiti din Romania, dar si cele mai difuzate piese ale anului trecut, Dj-ul roman, Manuel Riva a fost desemnat CEL MAI BUN DJ.

Piesa, „Mhm, Mhm” cea care a ajuns pe cele mai inalte pozitii in topul Media Forest, top ce masoara difuzarile radio si tv in Romania, i-a asigurat si recunoasterea internationala. Astfel Dj-ul de origine Romana, a ajuns in celebrul top Billboard, piesa lui fiind in top 20 Club Chart.

Manuel Riva, producator si DJ, si-a lansat proiectul acum doi ani, timp in care a lansat peste 14 remixuri si14 piese. Single-urile lui au fost incluse in seturile multor DJ de renume international: Tiesto, Robin Schultz sau Sander Van Doorn, fiind doar cativa dintre cei ce au dat play pieselor lui. In clasamentele Shazam, Manuel Riva a fost pe primul loc in tari precum: Bulgaria, Cipru, Romania, Moldova, Lituania sau Armenia si in top 10 in Grecia si Turcia.

Proiectul, lansat initial pe platforma SoundCloud.com, a prins rapid aripi, romanul adunand cifre impresionate: peste 40 de milioane de playuri pe youtube, peste 4,2 miliaone de streamuri si 1,4 milioane playuri pe soundcloud.

Manuel Riva, a fost prezent in cei doi ani, la toate festivalurile de profil din Romania, el fiind DJ-ul care a deschis in acesta an UNTOLD si tot in acest an el a fost prezent la cel mai mare festival de muzica electronica din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.