FAITHLESS, piesa noua si super remix Armin van Buuren – Video


Faithless
Dupa o pauza de aproape patru ani, Faithless revine in forta cu un nou material discografic, ” The Dance”, primul extras pe single, “Not Going Home”, urmand a fi lansat la inceputul lunii mai.

Vara aceasta Faithless va reveni si in Bucuresti pe 16 iulie, pe stadionul Iolanda Balas Soter pentru un nou show electrizant, in cadrul Ciuc Summer Fest, dupa ce a cucerit publicul roman in cadrul primei editii B`estfest din 2007.

Insotit deja de un videoclip spectaculos postat pe pagina oficiala a trupei, “Not Going Home” a fost rapid indragit de fanii trupei, insusi solistul Maxi Jazz declarand ca ” single-ul poate fi considerat o adevarata simfonie in materie de muzica de club, o mostra de energie sonica. Videoclipul, care este extrem de animat, te duce catre un spatiu erotic, fierbinte si catre o lume psihedelica.”Pe langa acest single spectaculos, zilele trecute, in cadrul emisiunii A State of Trance a avut loc premiera remix-ului realizat de Armin van Buuren pentru aceasta piesa, pe care o puteti asculta de asemenea mai jos.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone