Free Deejays si Lucian Barda lanseaza “Inima mima”, o piesa catchy rupta din realitate.

0
4

Free Deejays feat. Lucian Barda - Inima Mima

“Inima mima” spune povestea unui cuplu dispus sa calce stramb cu orice ocazie aparuta. Piesa este compusa de Bogdan Tascau aka Dl. Problema, Lucian Barda (Bardasu) si Rares Varniote in studiourile Code Production si lansat de label-ul Code Production.

In piesa “Inima mima”, baietii relateaza, prin figuri de stil, realitatile cu care se confrunta un cuplu care ia dragostea ca pe un joc palpitant, lasand deoparte sentimentele reale de iubire.

Filmarile videoclipului pentru piesa “Inima Mima” au avut loc la platoul Mediaholic Studio, regizor fiind Razvan Marinescu, tinutele purtate de Free Deejays si Lucian Barda au fost asigurate de Magda Mohamed. De make-up s-a ocupat Mihaela Marinescu.

Dl. Problema (Bogdan Tascau) face echipa cu Rares Varniote in trupa Free Deejays, cu care a adunat zeci de milioane de vizualizari pe Youtube. Bogdan a fost component al grupului Todomondo care a reprezentat Romania la Eurovision, cu piesa “Liubi, liubi, I love you”. La editia Eurovision 2007 baietii s-au clasat pe locul 13.

De cealalta parte, Lucian Barda este un tanar jurnalist de 25 de ani care face voice-over pe spoturi publicitare si stiri, dar compune muzica si versuri inca din copilarie. Pe Lucian l-ati auzit in sute de reclame radio si TV. In prezent, este vocea stirilor de la o televizune din Romania. Lucian este compozitor si textier la Code Production.


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here