Freia romanca pe care francezii o adora!


FREIA

Poate veni din Est, din Vest, din America Latina sau de oriunde. Este un artist universal. FREIA este noua senzatie a muzicii din Franta, iar artista s-a pregatit sa ia cu asalt si topurile din Romania, cu noul ei single, “Call My Name”.Cantareata lanseaza clipul si in Romania si Franta simultan.

FREIA mixeaza, in stilul ei specific, muzica pop si electro cu ritmurile tribale. A colaborat cu artisti cunoscuti, iar piesele ei sunt pline de emotie si exprima experiente personale. “Imi doresc sa inspir oamenii cu muzica mea sa fie puternici, dar si sensibili. Cantecele mele spun povesti de viata si arata ca increderea si emotiile merg mana in mana cu frumusetea interioara”, spune FREIA.

In ultimele luni artista, cunoscuta in Franta, a lansat independent mai multe piese, unele dintre ele reusind sa ajunga hituri chiar si in China. Alaturi de producatorul si textierul Quba, FREIA a reusit sa compuna melodii de o sensibilitate aparte. Artista a dat lovitura si pe Youtube, video-urile sale reusind sa stranga sute de mii de vizualizari intr-un timp record.

La cei 22 de ani FREIA, este noul artist Polydor Records din Franta si este colega de casa de discuri cu artisti precum Mylène Farmer sau Jean-Michel Jarre, iar acum vrea sa cucereasca si topurile Romania cu single-ul ei, “Call My Name”, lansat de Universal Romania.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Freia romanca pe care francezii o adora!"

  1. Pingback: Freia romanca pe care francezii o adora! - xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.