Gaz pe BOC lanseaza hitul verii – Audio


Hitul Verii Gaz pe BOCAcum cateva zile trupa vocal-instrumentala, Gaz pe Boc a lansat o piesa cu un sound vechi, dar cu un mesaj cat se poate de nou si actual. Noul material audio are serios potential de hit si se numeste “Sa nu-mi iei niciodata pensia”.

Single-ul este evident un remake dupa vechea si foarte celebra piesa Holograf – “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, insa de data aceasta intr-un alt context, cu versuri noi si foarte actuale, parodizand situatia politica si hotararea nemiloasa a guvernului de a taia din pensii.

Cine a zis ca politica n-are de-a face cu muzica, a cam dat-o in bara. In Romania hiturile se transforma in proteste sociale si politice, iar fiecare artist sau mai putin artist incearca sa spuna ce are pe suflet chinuindu-si talentul. Asa si Buzdugan si Morar, care de fapt sunt in spatele acestui grup vocal. In conditiile social-politice de fata, ne putem astepta la un intreg album, continuand cu piese gen: “Nu mai am somaj” (Cargo), “Colt de pita” (Andra), “Base, batute-ar dracu'” (Benone Sinulescu) sau “Tai, tai salarii” (Cassa Loco).
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone