Giorgiana Edel lanseaza „Te-am uitat” (Video)

0
189

După ce a debutat cu succes, cu melodia și videoclipul „Vocea Inimii” (peste 500.000 de vizualizări pe YouTube), interpreta Giorgiana Edel (Alina Giorgiana Scutariu), originară de lângă Botoșani, dar stabilită la Viena, lansează la sfârșit de primăvară cea mai nouă piesă – „Te-am uitat”, compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova – EL Radu și echipa sa muzicală.

Melodia este una de suflet, plină de stare, așa cum o cunosc, deja, admiratorii pe Giorgiana, o romantică incurabilă, pentru care sentimentul sincer și dragostea adevărată merg mână de mână.

Din spusele producătorului – “Spre deosebire de lucrul asupra piesei de debut, unde interpreta „pășea” foarte atent, or era ceva nou pentru ea, în cazul procesului de fabricare a piesei „Te-am uitat”, Giorgiana a „arătat” o maturitate muzicală, iar eu sunt fericit că suntem compatibili și avem o chimie frumoasă la nivel de colaborare.”

Melodia are și un videoclip filmat la Constanța, produs și regizat de către Dan Mihai Lupescu. În acest videoclip o putem vedea pe Giorgiana în rolul unei fete care a „ieșit”, dintr-o relație toxică, dar păstrând o experiență aparte din această poveste, ulterior, interpreta își ia viața de la capăt, cu o nouă filă.

Melodia și videoclipul vor avea o amplă campanie de mediatizare atât în România, cât și Republica Moldova, iar la mijlocul lunii Iulie Giorgiana Edel se pregătește să lanseze Albumul de Debut – „Vocea Inimii”, în cadrul unui OPEN AIR, în zona Moldovei.

Reamintim, Giorgiana Edel este Bucătar Șef al unui restaurant de lângă Viena, demonstrând că Arta Culinară este compatibilă și cu muzica, or în timpul liber, mai compune poezii, pictează, pe muzica lui Mozart, iar „Acasă” pentru Giorgiana înseamna – Botoșani, Timișoara și Viena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.