Giulia – Ochii tai (Live in True Club)

0
13

Giulia in True Club Bucuresti Live

În urmă cu doar două luni, Giulia Anghelescu lansa noul single „Ochii Tăi“, susţinând un concert live extraordinar în clubul True din Bucureşti.

Acum, pe canalul de YouTube al MediaPro Music poţi urmări performance-ul live al artistei şi interpretarea specială a noii piese „Ochii Tăi“, alături de band-ul artistei, exact aşa cum a avut loc în clubul True! Intră pe canalul de YouTube al MediaPro Music şi urmăreşte momentul emoţionant în care Giulia interpretează live, alături de band-ul ei piesa „Ochii Tăi“ şi vezi reacţiile apropiaţilor artistei din public!

Piesa „Ochii Tăi“ este o reinterpretare modernă a celebrei piese a artistei Elena Cârstea şi pe care Giulia se declară foarte onorată să o cânte. Noua piesă a fost produsă în studiourile HaHaHa Production de Şerban Cazan şi de Feli Donose şi a debutat totodată cu un videoclip de imagine extrem de reuşit, în regia lui Bogdan Daragiu.

Lansată oficial în luna martie în clubul True din Bucureşti, piesa „Ochii Tăi“ a stârnit emoţii intense şi valuri de aplauze, mai ales că în public se aflau doar prieteni apropiaţi ai Giuliei, familia acesteia şi jurnalişti. Surprizele pregătite de Giulia în cadrul concertului live au fost pe măsura aşteptărilor tuturor celor din audienţă! Pe scenă au urcat, rând pe rând, pentru a lua parte la duete senzaţionale – Lora, Antonia, DJ Project şi Miţă, solistul de la Bere Gratis, toţi vechi prieteni ai artistei.

Totodată, Giulia şi-a dorit să îşi răsfeţe audienţa cu piesele care au consacrat-o şi cu care s-a lansat atunci când a debutat în cariera muzicală, copil fiind. Printre acestea s-au numărat piesa „N-am să uit“, dar şi altele, la fel de emoţionante.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.