Horia Brenciu va invita la vals

Horia Brenciu“As da orice / Sa fim din nou, / Inca o zi…” Asa incepe “Ultimul dans”, primul single promovat de pe “37”, cel de-al doilea album al lui Horia Brenciu. Dupa aproape un an de munca, Horia Brenciu lanseaza un nou single.

Lansarea piesei “Ultimul Dans” a avut loc ieri, 10 mai, in cadrul emisiunii “Europa Express” a lui George Zafiu, urmand ca pe 17 mai artistul sa fie prezent in studioul aceleiasi emisiuni pentru o sesiune live.

Piesa este un vals lent, “o amintire care poate redeveni realitate”, cum declara artistul. “Muzica si dansul sunt pentru mine ca tusea si junghiul, ca dr Jekyll si mr Hyde … nedespartite! Sentimentele sunt legate strans de muzica. Cred ca nu exista vreun om pe pamantul asta care sa nu fi asociat o iubire, o despartire, o asteptare, o seara speciala cu o anumita melodie. Pentru mine, “Ultimul dans” este dorinta de a-mi mentine toate amintirile apropiate de inima mea, de sufletul meu. Muzica este cea care ma ajuta!”, marturiseste Horia.

“Ultimul Dans” este compusa de Cristian Cretu, iar versurile apartin Andreei Miclici. “As spune stop! / As sterge tot, / Tot, ce te doare. / Da-mi mana ta, / Da-mi ultima / Si cea dintai incercare.”

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.