Iata cum sparge banii Andrei Leonte in strainatate


Andrei Leonte - Hesitate To Love

Desi e vara, nu toata lumea e in vacanta, asa ca multi dintre noi ne gandim la mare si la soare inca din birouri. Dar se pare ca Andrei Leonte a trecut deja la fapte in noul sau videoclip, in care il vedem plimbandu-se intr-o multime de locuri exotice, unul mai frumos si mai insorit decat celalalt.

„Videoclipul e ca un mare Instagram de vara… cu soundtrack! Asa a fost gandit de la inceput si asta ne-a inspirat si piesa inca de cand a fost compusa de baietii de la Deepside Deejays. Ne venea sa plecam la mare, direct pe plaja si sa comandam ceva cu 80% gheata in pahar! ” ne povesteste artistul.

Piesa este produsa in studiourile Metropolitan Records, label-ul baietilor de la Deepside Deejays (Silviu Marian Paduraru si Razvan Victor Alstani), iar textul este scris chiar de Andrei Leonte.

„Hesitate to love” este primul release in engleza al artistului, asta dupa ce in ultimii ani a lansat doar piese in limba romana: „Te iubesc cat 2”, „Te sun eu”, „Care pe care”.

„In esenta ea este o piesa de dragoste care te incurajeaza sa nu eziti, sa nu stai pe ganduri si sa te lasi dus de val!” ne mai marturiseste Andrei.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email