Inca 1000 de bilete in fata scenei la concertul AC/DC

0
1

AC/DC
La cererea repetata a publicului, organizatorii concertului AC/DC pun in vanzare inca 1000 de bilete Golden Circle (in fata scenei, in picioare), anunta Eventim.ro.

Acestea vor fi disponibile incepand de miercuri, 5 mai, ora 10.00, numai prin Eventim.ro. Locurile din care va puteti cumpara bilete la AC/DC sunt magazinele Germanos, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si online, pe eventim.ro.

Recomandam cu fermitate sa achizitionati bilete doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare. Eventim.ro a depistat un numar limitat de bilete obtinute fraudulos, care au fost invalidate, iar celor care le vor prezenta la intrare li se va interzice accesul.

Trupa AC/DC va concerta pentru prima ora in Romania pe 16 mai. Concertul va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti si face parte din turneul The Black Ice Tour.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.