Inna ne pregateste pentru 2015 un nou album

0
15

Inna

In aceasta perioada, Inna se imparte intre scena si studio, acolo unde inregistreaza ultimele detalii pentru mult asteptatul material programat pentru 2015. Acesta va contine colaborari interesante cu artisti internationali, asa cum ne-a obisnuit deja, iar printre producatori se numara si Play & Win, cei care si-au pus semnatura pe hituri ca “Hot” sau “Lover”.

Inna si Roton continua parteneriatul strategic cu un nou album ce va fi lansat in 2015. Primul extras pe single este chiar “Diggy Down”, care deja se poate auzi la posturile de radio si care electrizeaza cluburile din tara si nu numai.

Pana la momentul lansarii oficiale a albumului, Inna ne-a oferit un videoclip sexy pentru “Diggy Down” filmat in Bucuresti, iar echipa sa a fost formata din Michael Mircea – regizor si John Perez – Director of Photography. Artista a mai colaborat cu el si pentru “Endless”, “WOW” sau “Cola Song”. John Perez este cunoscut pentru colaborarile sale cu alti artisti internationali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.